BOUTIQ'BAR BLOG

Ismét Bartenders'Club est a Boutiq'-ban!

A május hónap választott brandje a brazil Ypióca cachaça és az est főszereplői pedig cachaça alapú koktélok lesznek.

A cachaça Brazília nemzeti itala, ha tetszik cukornád pálinkája. (A pálinka szót azonban törvényileg nem használhatjuk a meghatározására.) Az ország éves termelése eléri a 2 milliárd litert, exportja pedig folyamatosan növekszik. A cachaçát a cukornád levéből közvetlenül erjesztik, ami megkülönbözteti a legtöbb rumtól... Folytatás a klubesten!

Természetesen elmaradhatatlan lesz a programból a párlat kóstolása és a caipirinha -mindenféle trópusi ízben, de ahogy az a klubesteken hagyománnyá vált, rendhagyó, nyáron remekül használható receptek is helyet kapnak a sorban.

A havi rendszerességgel szerveződő programon nemcsak bártenderek, de párlatrajongók és koktélkedvelők is részt vehetnek, úgyhogy mindenkit szeretettel várunk!
Időpont: 2010.május 17. 19.00 kezdettel.

A bejegyzés trackback címe:

https://boutiqbar.blog.hu/api/trackback/id/tr41942197

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása