BOUTIQ'BAR BLOG

Átvészelve a nyári szünet és egy kis építkezés viharos napjait, a Boutiq'bar ismét üzemel és jobbnál jobb koktélokat készít, NBI-es csapatának köszönhetően. A mindig is megkapó párlatkínálat tovább bővült és a színek is vagányabbak lettek, úgyhogy aki még nem látta az új Boutiq'-ot ne késlekedjen!

 

Bartenders'Club a Makers Markkal!

Kisebb nyári szünet után ismét indulnak a Boutiq'bar saját szervezésű Bartenders'Club estjei!

A tematikájában változatlan program számos új brandet fog a jövőben is bemutatni szakmabelieknek és párlatrajongóknak egyaránt. A brandek sorában első lesz a híres amerikai bourbon, a Makers Mark október 11-én, hétfőn, és a whiskeyből készült izgalmas koktélok sem maradnak el.

Jó hír, hogy rajongói körünk is folyamatosan bővül. Lloyd Roberts, a Nobu, Budapest legújabb luxuséttermének séfje a Boutiq'-ot kedvenc koktélbárjának nevezte legutóbbi interjújában.

http://www.diningguide.hu/sef/etterem-informacio-4995


A bejegyzés trackback címe:

https://boutiqbar.blog.hu/api/trackback/id/tr442300926

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása