BOUTIQ'BAR BLOG
A fizzek italcsoportját az 1922-es Cocktails - How to mix them című könyv kifejezetten reggeli italként ajánlja. Reggeli koktélként a legismertebb a Buck’s fizz – pezsgő, narancslé – bár aki igazi New Yorker-nek vallja magát, az a Bellinire esküszik.
 A fizzek nagyon gyorsan veszítenek az ízükből, ezért bármilyen fizz van a kezünkben ne gondolkodjunk sokat felette. Legismertebb receptjeik vodka vagy gin alapúak, lásd Gin Fizz. Húsvéti ajánlatunk vodka alapú. Hogy mindez a reggeli asztalnál ne sokkoljon senkit, tettünk mellé egy kis málnát.
Raspberry fizz
50ml Wyborova vodka
5 szem málna
15ml citrom
20ml cukor
1 tojásfehérje
top szóda
 
Erőteljesen sékeljük az összetevőket, majd friss jégre szűrjük. Töltsünk rá kevés szódát és díszítsük friss málnával vagy más piros gyümölccsel.
 
Vodka vagy gin alapú fizzre szavaz?

A bejegyzés trackback címe:

https://boutiqbar.blog.hu/api/trackback/id/tr191880075

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása