BOUTIQ'BAR BLOG

wbb.jpg

Európa 21., a világ 43. legjobb bárja a Boutiq'Bar.

"Ahogy az az efféle díjátadókon lenni szokott, visszafelé kezdték el a lista ismertetését, és bár szerettük volna picit tovább visszatartani a lélegzetünket, így is elképesztően jó volt a legnagyobb szaktekintélyek között, fölfokozott érdeklődéssel kísért gálán részt venni" – mondta el Nagy Zoltán szerda este Londonban. Hozzátette, az eredményeket böngészve alig akad olyan független, nem nagy befektetői vagy szállodai háttérrel rendelkező bár a listán, mint amilyen a budapesti Boutiq'.

"Meglepődtünk és jól is esett az órási érdeklődés, ami tegnap este és éjjel felénk irányult, köszönöm a hazai drukkereknek és mindazoknak, akik eddig is figyelemmel kísértek bennünket, szeretnénk továbbra is rászolgálni erre a bizalomra" - értékelte az első reakciókat.

2012. október 8-14. között a London Coctail Week programjaként ismertették világ 50 legjobb bárjának listáját. A World's 50 Best Bars rangos szakmai elismerés, amelyet az 1972 óta a Londonban megjelenő Drinks International szaklap alapított, és amelyre eddig nem jelöltek magyar, de még kelet-európai bárt sem.

Idén a hagyományosan kiélezett London-New York-párbajt a londoni Artesian (The Langham Hotel) nyerte, mögötte a New York-i PDT, harmadik helyen pedig a szintén londoni Nightjar végzett.

Természetesen ezúton is köszönjük a bizalmat, a biztatást, a szurkolást.

Várunk benneteket szeretettel,

A Boutiq' csapata


A bejegyzés trackback címe:

https://boutiqbar.blog.hu/api/trackback/id/tr94851085

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása