BOUTIQ'BAR BLOG
 
2012. Február 23-án a London Academy of Bartenders Skót Whisky Mesterkurzust szervez. Ha szeretnél részt venni a programon, jelentkezz az alábbi telefonszámon vagy email címen:
 
Gyöngyösi Réka
Tel.: +36 30 612 27 67
Email: reka@lab.co.hu
Helyszín: LAB oktatóterem - Budapest, VI.ker. Rózsa u 63.
 
 
Scotch Whisky ACT. 1990. :
A Skót whisky az, amit:
- kizárólag Skócia területén állítottak elő
- a gabona maláta anyaga csakis árpa
- a malátázás folyamatát tőzegfüsttel állítják meg
- előallítása kétszeres szakaszos lepárlással történik
- használt hordókban érlelik

Sokkal, de sokkal TÖBBRE vagy kiváncsi?
 
 
A program célja, hogy megismertessük a résztvevőkkel a skót whisky történelmét, gyártási folyamatait és típusait. Nagyító alá vesszük a brandek jellegzetességeit, karaktereit és jegyeit.
Megvizsgáljuk a választott párlatok fogyasztási lehetőségeit önmagukban - kóstolás keretein belül - és különböző koktélreceptek elkészítésével is.
 
A mesterkurzust Nagy Zoltán tartja.
 
Program:

-Bevezetés a Whisky történelmébe, gyártási folyamatok
-Whiskykóstolás
-Különböző receptek elkészítése
 
 
A nagy érdeklődésre való tekintettel a mesterkurzuson CSAK azok tudnak részt venni, akik előzetesen regisztráltak az eseményre!
Maximum létszám : 14fő

Szeretettel várunk!

A LAB Team
 

A bejegyzés trackback címe:

https://boutiqbar.blog.hu/api/trackback/id/tr364171856

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Barman's Choice · http://scotchwhiskyblog.wordpress.com 2012.02.25. 16:52:50

Helyes,helyes, whiskyt kötelező:))
lesz beszámoló vagy bejegyzés a kurzusról?
süti beállítások módosítása